!
!

Geschiedenis

Onze geschiedenis gaat ver, ver terug en begint bij opa Lehaen zaliger. De bakkerij werd gestart in Neerpelt.

We hebben niet veel afbeeldingen in ons bezit maar hier was opa Lehaen bij het leger, dit moet ergens in de jaren 40 geweest zijn.

Een ding heeft van in het begin altijd voorop gestaan, altijd kwaliteit produceren met grondstoffen die zo kort mogelijk bij de natuur staan. Opa Lehaen was toen al overtuigd dat enkel kwaliteit en inzet de bakkerij zou onderscheiden.

Het vervolg van onze bakkerij gaat dan verder in Bree, papa Lehaen zag het allemaal wat groter en wilde de bakkerij uitbreiden maar die mogelijkheden waren er niet in Neerpelt dus zou Henri Lehaen de zaak verder doen in Neerpelt en Gilbert Lehaen zou dan een tweede zaak starten. Deze beslissing werd genomen ergens in de jaren zeventig.


Hij trok dan naar Bree samen met mama Lehaen die altijd een kinderkleding winkel gerund had in Neerpelt. Om de bakkerij te starten werd de kleding winkel verkocht en trokken ze samen naar Bree om er de bakkerij over te nemen van de familie Bergmans. Het avontuur van de tweede generatie was begonnen.

Als er mensen zijn die dit lezen en meer aan het verhaal kunnen toevoegen mogen die ons steeds contacteren.

word vervolgt.....